ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμέρισμα 85 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 85 τ.μ.

1.200€

Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο Διαμέρισμα 85τ.μ. με θέα πολυτελείας, προσόψεως στον 5ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 δωμάτια με ντουλάπες,  κουζίνα,  σαλόνι και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές ( καθώς και πλυντήριο πιάτων ρούχων και στεγνωτήριο και κλιματιστικό), κατασκευασμένο το 1970, βαμμένο και διαθέτει υπέροχη θεά στην πόλη, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι, τέντες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους. Τιμή 1.200€ | Κωδικός Ακινήτου: #107883 ------------------------------------------------- Για περισσότερες πληροφορίες & ραντεβού Realestate Plus+ Τεχνικό - Μεσιτικό Γραφείο, Ανακαινίσεις, Υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού Αμισού 45, Καλαμαριά Τ.Κ. 55 131 www.realestateplus.gr Τel.: +00 30 231 124 2054/5 E-Mail:plusthessaloniki@gmail.com Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας η του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Plus Real Estate
Plus Real Estate
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα