ПРОДАЈА

стан 93 m2

Kalamaria

160.000€
 • спрат: 1
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ИЗДАЈЕ СЕ

570€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

380.000€
 • спрат: 6
 • собе: 3
 • Купатила: 2
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

65.000€
 • спрат: 4
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 110 m2

Voulgari - Agios Eleftherios

450€
 • спрат: 1+
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 160 m2

Kalamaria

576.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 105 m2

Kalamaria

600€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

235.000€
 • спрат: приземље
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
 • башта
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 74 m2

Kalamaria

72.000€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 84 m2

Kalamaria

99.000€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред