недвижим имотЗА ПРОДАН

72.000€
 • етаж: 3
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

60.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

90.000€
 • етаж: 3
 • стаи: 2
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ПОД НАЕМ

400€
 • етаж: 1
 • стаи: 0
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ПОД НАЕМ

290€
 • етаж: 4
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

120.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 2
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ
Преглед на имотаТърсене


Препоръчани