Η Εταιρία

Το μεσιτικό μας γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς ( Αμισού 45 ) και δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων, ενώ περιλαμβάνει πλήρες και πολυάριθμο τεχνικό/κατασκευαστικό τμήμα.

Παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν παντός είδους δραστηριότητα που αφορά στο ακίνητο. Κύρια δραστηριότητα του μεσιτικού τμήματος της εταιρίας μας είναι οι αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων συμπεριλαμβανομένης της διεκπεραίωσης της διαδικασίας έγκρισης-εκταμίευσης δανείων αλλά και όποιων νομικών υπηρεσιών απαιτούνται (μέσω συνεργατών μας όλων των απαιτουμένων ειδικοτήτων: κτηματομεσίτες, δικηγόροι , λογιστές, μηχανικοί). Διαθέτουμε μεγάλο φάσμα συνεχώς ανανεούμενων ακινήτων κάθε κατηγορίας με γνώμονα την κάλυψη του μεγαλύτερου δυνατού εύρους απαιτήσεων των πελατών μας. Ιδιαίτερη έμφαση μέσω εξειδικευμένων συνεργασιών και διαδικτυακών προγραμμάτων δίνεται και στη προώθηση ακινήτων προς πώληση ή εκμετάλλευση σε υπηκόους άλλων χωρών (Ρωσία, Βουλγαρία κ.λ.π.)

Το τεχνικό γραφείο που συστεγάζεται στο χώρο μας και αποτελείται από πολυετούς εμπειρίας επαγγελματίες μηχανικούς αναλαμβάνει την ταχύτατη και οικονομικότερη στην αγορά περαίωση των κάτωθι δραστηριοτήτων: μελέτες, νομιμοποιήσεις, κατασκευές, ανακαινίσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης/κουφωμάτων, άδειες λειτουργίας καταστημάτων, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά ΔΕΗ, υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας κ.ά.

Η ομάδα συνεργατών μας αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, συνεργάτες δικηγόρους, λογιστές και έμπειρους επαγγελματίες κτηματομεσίτες.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας και για όποια συμβουλή για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της περιουσίας σας.
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα